Archieven: Trainingen

Workshop Kerst-/Nieuwjaarskaarten maken

Download hier rechtenvrij de Sqribox kerst- en nieuwjaarssjablonen voor het maken van jouw sqribl. LET OP! Zorg ervoor dat je de printer zo instelt dat deze print op ‘ware grootte’. Anders wordt het sjabloon verkleind en zul je merken dat deze niet meer goed past onder je schrijfblok.

Zoom opnames S4P najaar 2020

In deze training vind je de opnames van de Zoom sessies van de Sqribox 4 Professionals basistraining. Les 1 Les 2 Les 3 Les 7

Exclusief voor leden

Hieronder vind je de producten welke deel uitmaken van de inhoud van de toolbox. Deze kunnen nabesteld worden na deelname aan een van de trainingen. Daarnaast vind je hier extra verdiepings- en verbredingsworkshop om nog meer uit jouw Sqribox ervaring te halen.

Sqribox sjablonen

Download hier rechtenvrij Sqribox sjablonen voor het maken van jouw sqribl. LET OP! Zorg ervoor dat je de printer zo instelt dat deze print op ‘ware grootte’. Anders wordt het sjabloon verkleind en zul je merken dat deze niet meer goed past onder je schrijfblok.

Sqribox Proeverij

Leuk dat je kennis wilt maken met Sqribox! In deze laagdrempelige proeverij maak je kennis met de werking van Sqribox en ga je zelf jouw Sqribl maken. Hiervoor krijg je bij aanmelding materiaal thuis gestuurd. Momenteel kun je de inhoud van de training nog niet zien. Deze komt online ongeveer een week vóór de praktische …

Sqribox Proeverij Lees verder »