Basistraining Sqribox Practitioner

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de basistraining Sqribox Practitioner! Waarschijnlijk ben je gestart met één van de starterspakketten van Sqribox 4 Professionals of Sqribox 4 Teams. Dan is deze training het startpunt voor het integreren van Sqribox in jouw praktijk.

De basistraining bestaat uit een aantal online lessen, verdeeld over 3 modules en één praktische dagdeel. De online lessen worden gegeven via zoom. De powerpoint slides van de lessen vind je in de lessen terug als naslagwerk.

Nu je gestart bent met de Practitioner training, heb je meteen toegang tot de Sqribox4U webshop, waarin je alles vindt dat je nodig hebt. In de training word je hierin verder wegwijs gemaakt. Veel plezier!

Introductie

Hieronder kun je de slides en het script van het filmpje downloaden in pdf om na te lezen en de audiofile beluisteren:

Audio opname: Les 0.1 – Welkom

Maandelijkse Q&A sessies

Elke 1e maandag van de maand kun je aansluiten bij de online Q&A sessies. Elke twee maanden zijn er algemene Q&A sessies en de maanden daar tussen vinden speciale thema sessies plaats. De gegevens voor de basis Q&A sessies vind je hieronder.
Heb jij een PRO of EXPERT licentie? Dan heb je daarnaast ook toegang tot de speciale thema sessies. De links en informatie hierover heb je apart toegestuurd gekregen.
Je ontvangt automatisch elke maand op de dag van de Q&A een herinneringsmail met de juiste zoom-link.

Klik op bovenstaande informatie voor het volledige document met de zoom link

Scroll naar boven