Forum

Binnen de Sqribox4U community zijn verschillende fora beschikbaar. Hier vind je ze snel op een rijtje en kun je direct doorklikken naar het forum waar je rechten toe hebt gekregen

Open forum

Heb je je aangemeld voor het gratis kennismakingspakket? Dan kun je hier jouw werkblad uploaden en delen. Ook je ervaring met de schrijf challenge kun je hier kwijt. Uiteraard kun je hier ook terecht met vragen over het werkblad of de schrijf challengej en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers

Ben je aan de slag met het werkboek? Ook dan kun je hier je sqribls uploaden, ervaringen delen en vragen stellen

Ga rechtstreeks naar jouw gewenste onderwerp:
schrijf challenge
aan de slag met het werkblad
werkboek ‘Schrijf het Rond’

Ga direct naar dit forum >

Forum Proeverij

Heb je deelgenomen aan één van de Sqribox Proeverijen? Dan heb je toegang tot dit forum en kun je hier je ervaringen delen, sqribls uploaden en vragen stellen.

Heb je nog niet deelgenomen aan de Sqribox Proeverij? Dan heb je nog geen toegang tot dit forum. Wil je hier meedoen? Schrijf je dan snel in voor de Proeverij.

Ga direct naar dit forum >

Forum Sqribox Professionals

Als je momenteel de Sqribox Basistraining volgt of al Sqribox Certified Professional bent, dan heb je toegang tot dit forum. Hier worden de resultaten van de praktijksessie en ervaringen gedeeld en kun je ook met vragen terecht.

Via dit forum word je op de hoogte gehouden van de nieuwe sjablonen die beschikbaar komen en kun je ook jouw sjabloon ideeën kwijt. Jouw idee wordt zeker meegenomen in het bepalen van de nieuwe ontwerpen voor het volgende kwartaal, dus zet ze er vooral in!

Ben jij nog geen Certified Sqribox Professional, maar heb je hier wel interesse in? Meld je dan aan voor een starterspakket dat bij jou past:
– ik werk met groepen en teams
– ik werk 1-op-1 met mensen

Ga direct naar dit forum >

Scroll naar boven